Loading...
Tražilica

 

 

 


Repozitorij
Obavijesti
05.11.2015. u 14:06
CityHub (mobilna aplikacija)

Poštovani mještani općine Brdovec,

 

NAŠA OPĆINA JE NAŠ DOM

 
Kako je komunalna problematika jedan od najčešćih problema naših mještana, za desetak dana će svim mještanima općine Brdovec biti omogućeno da i putem mobitela u realnom vremenu prijave komunalni problem i upute ga na nadležno rješavanje.
 

 

CityHub je mobilna aplikacija koja podržava javne općinske službe. Naš cilj je pružiti vam lokalizaciju i rješavanje oštećenja i nedostataka u našoj općini, uštedu vremena i povećanje aktivnog sudjelovanja svih nas, držeći se načela, „više očiju je bolje nego jedan par“.

 
Ovom aplikacijom građani mogu zabilježiti i poslati izvješće o šteti, slikati i poslati točnu lokaciju.
 
Prijava komunalnih problema putem aplikacije CityHub  kombinira sve općinske servise na jednom mjestu. Svaki prijavljeni problem na području općine Brdovec, prijavljen CityHub aplikacijom će biti detaljno pregledan i obrađen u najkraćem mogućem rok.
Općinske službe će, nakon prijave problema, obraditi, kategorizirati i odrediti tko je nadležan za rješavanje problema te isti nastojati riješiti u što prije i o tome izvijestiti građane koji su ukazali na problem.
Općinske službe ne mogu u svakom trenutku 24 sata dnevno biti u svim dijelovima naše općine kako bi uvidjeli svaki problem, a na ovaj način se za dobrobit naše općine uključujemo svi, u svakom trenu i realnom vremenu.
Sustav radi vrlo jednostavno. Mještani općine Brdovec aplikaciju mogu preuzeti na svoj smartphone ili tablet. Mogu se prijaviti kao anonimni korisnik ili koristeći Google ili Facebook prijavu.
Ovime ćemo dobiti dvanaest tisuća komunalnih redara, naših sugrađana, koji će nam u jednoj dvosmjernoj komunikaciji pomoći u rješavanju problema na obostrano zadovoljstvo.
 
 
Urednik

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena