Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
18.11.2015. u 15:24
Uređeno: 18.11.2015. u 15:31
Aktivirana usluga CityHub za područje općine Brdovec

 Obavještavamo građane da je za područje Općine Brdovec aktivirana usluga CityHub.  Putem ove aplikacije bit će omogućeno još lakše prijavljivati sve oblike komunalnog nereda općinskoj upravi: korisnik samo treba mobitelom snimiti uočeni komunalni nered, odabrati kategoriju problema te ga prijaviti općinskoj upravi. Prijava se može izvršiti integrirano s facebook, odnosno google+ računa ili u potpunosti anonimno. 

 Tijela općinske uprave promptno će reagirati na prijavljeni problem, a korisnik će moći pratiti rješavanje problema u realnom vremenu putem aplikacije te dobiti povratnu informaciju o rješavanju problema.

Postupak prijave vrlo je jednostavan; korisniku se otvaranjem rubrike Komunalno redarstvo na glavnom izborniku otvara sljedeći prikaz:
Nakon snimanja fotografije, korisnik odabire tip i podtip uočenog komunalnog problema:
 
Korisnik ima opciju ostaviti i detaljniji komentar problema, a adresa se automatski uzima iz korisnikove trenutačne lokacije:
Nakon prijave problema korisnik dobiva sljedeću obavijest:
Osim toga, dio aplikacije su moduli CityNews i CityGuide. Korisnici aplikacije dobivat će vijesti iz općine i okolnih mjesta putem modula CityNews, a moći će i vidjeti podatke za sva zanimljiva mjesta općine kroz modul CityGuide. To će biti od osobite koristi posjetiteljima, ali i građanima koji će na jednom mjestu imati pristup aktualnim informacijama i kontaktima svih institucija, ustanova, ugostitelja i drugih poslovnih subjekata.
Početak rada ove aplikacije označava informatizaciju službi Općine Brdovec, što će se nastaviti kroz daljnje aktivnosti na ovom polju usmjerene napretku i jačanju veza između općinskih službi i građana. Integracijom građana u rješavanje komunalne problematike Općina Brdovec djeluje proaktivno kako bi sami građani postali bitnim faktorima u životu, radu i prosperitetu cjelokupne lokalne zajednice, što bi trebao biti cilj svakog pojedinca.
Aplikacija CityHub dostupna je na http://www.mycity-hub.com/ ili na App Store, odnosno Google Play trgovini.
Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena