Loading...
Tražilica

 

 

 


Repozitorij
Obavijesti
19.02.2016. u 12:58
Uređeno: 19.02.2016. u 12:59
LAG SAVA, PRIKUPLJANJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

Lokalna akcijska grupa „Sava“ (koja djeluje na područjima gradova: Zaprešić, Samobor, Sveta Nedelja, općina: Brdovec, Stupnik, Marija Gorica, Klinča Sela, Pušća, Dubravica i Luka) u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG područja do 2020. godine, a kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno vezanih uz mjere Programa ruralnog razvoja.

 

 Na tu je temu u četvrtak 18.2.2016. u kino dvorani općine Brdovec održana radionica na kojoj su s svojim prijedlozima i idejama sudjelovali prisutni članovi.

U sklopu Strategije, radi se baza projektnih prijedloga na temelju koje će se analizirati stvarne projektne potrebe područja LAG-a.
S tim ciljem LAG prikuplja projektne ideje i projekte putem Obrasca projektnog prijedloga u koji se skraćeno upisuju bitni dijelovi projekta.
Predloženi projektni prijedlozi trebali bi biti vezani uz sljedeća tematska područja: ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, ruralni turizam i aktivnosti vezane uz razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima, razvoj poljoprivrednih gospodarstava, razvoj šumskih područja, upravljanje kvalitetom, standardizacija i suradnja vezana uz poslovanje poljoprivrednih gospodarstava.
Stoga  pozivamo sve zainteresirane predstavnike javnog, gospodarskog i civilnog sektora, odnosno predstavnike općine, poljoprivrednih gospodarstava, poduzeća, obrta, udruga, mjesnih odbora koji djeluju na području LAG-a Sava da nam dostave svoje projektne ideje.
Molimo Vas da ispunite Obrazac i vratite ga na e-mail adresu lag.sava@gmail.com, kako bi isti uvrstili u Bazu projekata.

 

Urednik

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena