Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
07.06.2016. u 15:56
Uređeno: 07.06.2016. u 16:01
Na Harmici održan tradicionalni malonogometni turnir mjesnih odbora povodom Dana općine Brdovec

 I ove godine, povodom Dana općine Brdovec, održan je tradicionalni malonogometni turnir momčadi mjesnih odbora naše općine. Domaćin je, kao prošlogodišnji pobjednik, bila Harmica. 

 U tri dana (3, 4. i 5. 6.) svoje malonogometno umijeće predstavilo je  11 momčadi općine Brdovec. U finalnoj utakmici u nedjelju, a pred brojnom publikom na prekrasno uređenom trgu i igralištu sastali su se MO Ključ i MO Prigorje. Pobjednik, a samim tim i domaćin sljedećeg turnira, postao je MO Ključ. Dokaz da su obje momčadi bile na istoj kvalitativnoj razini pokazuje neriješen rezultat u 90 minuta nadmetanja (0:0), pa su pobjednika morali odlučiti jedanaesterci. U tome su uspješniji bili Ključani i tako ponijeli naslov pobjednika, a svakako je tome, pored cijele momčadi, značajan doprinos dao Martin Šintić, pod budnom paskom „izbornika“ Zlatka Filipčića.

   Treće mjesto osvojio je MO Šenkovec, a 4. Laduč.
   Najuspješniji su nagrađeni peharima, dok je za najboljeg igrača proglašen Filip Ladan (MO Prigorje), najbolji vratar bio je Emanuel Kresnik (MO Ključ), a najbolji strijelac Borko Gorgiev (MO Ključ).
  Ovime je uspješno privedena kraju ova tradicionalna trodnevna manifestacija sporta u sklopu ovogodišnjih Dana općine. Svoj zamjetan doprinos dali su domaćini, MO Harmica na čelu s predsjednikom Franjom Krčanom i ostalim članovima Vijeća mjesnog odbora koji su vlastitim angažmanom – uređenjem igrališta (mreže, tribine) i okoliša te popratnim sadržajima uz odigravanje utakmica bili odlični organizatori ovog sportskog događaja.
  Dodatno se u to možete uvjeriti u galeriji slika u nastavku, koje će prenijeti „uzavrelu“ atmosferu harmičke „lige prvaka“:
 
 
 
Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena