Loading...
Tražilica

 

 


Repozitorij
Obavijesti
30.06.2017. u 08:15
Uređeno: 30.06.2017. u 08:40
Općinski načelnik Općine Brdovec
Svim pravnim osobama, fizičkim osobama i drugim zainteresiranim subjektima upućuje:
 
JAVNI POZIV
za iskazivanje interesa za davanje u zakup srednje etaže Društveno-sportskog doma Brdovec u vlasništvu Općine Brdovec

 

1. Planira se davanje u zakup srednje etaže objekta u vlasništvu Općine Brdovec, u sklopu Društveno-sportskog doma Brdovec, Pavla Beluhana, Brdovec, k.č.: 644/14, k.o.: Brdovec, pogled na nogometno igralište NK BSK, veličine oko 516 m2(od čega je 396 m2 zatvorenog prostora, a dok se ostatak prostora odnosi na otvorene terase, odnosno 120 m2), prostorije s mogućnošću povezivanja, koje se trebaju u potpunosti urediti za predloženu djelatnost.

 

2. Namjena prostorija može biti višestruka, a najpogodnija je za ugostiteljsku i sportsku djelatnost (kafić, restoran, teretana, fitnes centar, wellness centar i sl.).
 
3. Prostorije se mogu pogledati svakoga radnoga dana od 10,00 do 12,00 sati uz prethodan dogovor na broj telefona 01/3310-350 ili na adresi Općina Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Brdovec ili direktnim kontaktom na mobitel: 099/2202891 Predrag Franješević, gdje se mogu dobiti i detaljnije informacije oko cijelog projekta, a iste se mogu dobiti i na email: urbanizam@brdovec, brdovec@brdovec.hr, do isteka roka za iskazivanje javnog interesa.
 
4. Pismo – prijava u kojoj se iskazuje interes mora biti dostavljena u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Iskaz interesa za ulaganje u Društveno-sportski dom u Brdovcu“, a predaje se na adresu Općine.
Interes po ovom pozivu molimo iskazati u roku od 30 dana od dana objave na web stranici Općine Brdovec, a koji je utvrđen za dan 30.6.2017. godine.
 
Sadržaj prijave:
Uz pismo – prijavu obavezno se prilažu dokumenti koji ukazuju na rejting ponuditelja i to:
a) izvod iz sudskog registra o registraciji tvrtke (ukoliko ima).
b) dokaz o odgovarajućem iskustvu, s potvrđenim referencama u financiranju, gradnji, gospodarenju, te komercijalnom korištenju objekata iste ili slične namjene (ukoliko ima).
 
Pismo – prijava mora sadržavati i komercijalni dio:
a) idejno (programsko) rješenje planiranih zahvata i sadržaja koje bi ponuditelj želio dobiti izgradnjom i uređenjem prostora (poželjno - s digitalnom ili opisnom simulacijom uređenja prostora za buduću željenu namjenu), sa procijenjenom vrijednošću svih troškova izgradnje i uređenja do stadija potpunog uređenja prostora spremnog za korištenje,
b) okvirni prijedlog načina i roka (detaljan hodogram faza) izgradnje i uređenja,
c) okvirni način gospodarskog korištenja izgrađenih sadržaja sa predloženim brojem godina dodjele prostora u zakup, a u kojem broju godina bi ponuđač u cijelosti amortizirao izvršena ulaganja, a koja kapitalna ulaganja bi se odbijala kroz mjesečnu zakupninu.
 
5. Informacije radi- početna cijena za zakup poslovnih prostora na području Općine Brdovec je 31 kn po m2,,no ona će se definirati tek po formalnom postupku koji će se provesti sukladno Zakonu, a po iskazivanju interesa po ovom prethodnom javnom pozivu. Općina Brdovec preuzima obvezu uređenja vanjske ovojnice/fasade po principu energetske učinkovitosti (projekt je prijavljen na fondove), kao i uređenja okoliša.
 
6. Nakon utvrđivanja interesa, provest će se potrebna procedura sukladno Zakonima koji reguliraju predmetno područje, određivanjem uvjeta na osnovu dobivenih informacija s javnog poziva o iskazivanju interesa. Interes je Općine Brdovec da kroz ovaj poziv dobije što kvalitetnije prijedloge o mogućim sadržajima Društveno-sportskog doma Brdovec i utvrdi spremnost i uvjete potencijalnih investitora za samu realizaciju tih prijedloga. Ovaj poziv ne stvara nikakve pravne odnose Općine i potencijalnih investitora.
 
OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE BRDOVEC
Alen Prelec, v.r.

Urednik

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Srijeda
Četvrtak
Petak
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena