Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
12.09.2018. u 11:41
Uređeno: 12.09.2018. u 12:02
POZIV OBRTNICIMA,  PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU

 Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 20.- JUBILARNI SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma. 

      Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Kako su nam financijska sredstva od našeg Grada ograničena potreban je detaljniji dogovor prije samog početka oko uređenja štandova jer nećete biti u mogućnosti mijenjati ponuđeni raspored vitrina u samom štandu.

     Nadamo se da ste proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu te da ćete i ove godine sudjelovati.
     Sajam će se održavati od 12. do 14. listopada u vrijeme proslave Dana Grada, a biti će otvoren 12. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.
     Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.
     Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.
           
Sve informacije o Sajmu možete dobiti na
tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310-329
svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati,
na službenim web stranicama
Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr)
ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2
ili na e-mail: udruzenje-zapresic@zg.t-com.hr
 
     Nakon što iskažete interes za sudjelovanje dostavit ćemo Vam i prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti. Prijavu možete također skinuti na web stranicama Udruženja, a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.
     I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.
 
Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do
4. listopada 2018. godine.
 
S poštovanjem,
Predsjednica Udruženja obrtnika
Jasenka Jančić, dipl. oec., v.r.

 

Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena