Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
19.09.2018. u 11:58
OBAVIJEST - Rekonstrukcija Stare škole u Laduču – dječji vrtić

Izvode se radovi na rekonstrukciji i uređenju objekta područne škole u Laduču, koja je bila u izuzetno lošem stanju i dijelom će biti pretvorena u dječji vrtić, a dio će i dalje, naravno u bitno ljepšem izdanju, biti područna škola.

Tako ćemo u jednom objektu objediniti dvije ustanove školskog i predškolskog odgoja, maksimalno taj prostor urediti i iskoristiti, kao i njegov okoliš. Radovi su u tijeku uz napomenu da će se isti malo produžiti jer je nakon otvaranja gradilišta utvrđeno koliko je stanje zapravo loše i iziskuje dodatne radove, ali i troškove.
Stoga i ovim putem obavještavam roditelje neupisane djece da će radovi na uređenju tog prostora biti okončani početkom studenog te molim za još malo strpljenja, razumijevanja i dodatnu obiteljsku organizaciju oko (pri)čuvanja djeteta do trenutka otvaranja tog objekta. Dobit ćemo novouređeni prostor, kako za potrebe škole, tako i dodatne kapacitete za smještaj naše djece. Smatramo, bez obzira na opravdanu zabrinutost i brigu roditelja, da se ipak radi o „slatkim“ brigama (za razliku od brojnih drugih sredina u kojima se zatvaraju škole zbog nedostatka djece) koje ćemo evo uskoro riješiti.

Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena