Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
25.03.2019. u 12:40
Obavijest o upisu djece u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2019./2020. na području Grada Zaprešića, te općina Bistra, Brdovec, Dubravica, Jakovlje, Luka, Marija Gorica i Pušća

Upis djece u prvi razred_ osnovne škole za školsku godinu 2019./2020., obavljat će se u svim osnovnim školama na području grada i općina:
prema datumu kako odredi svaka osnovna škola a najkasnije do 30. lipnja 2019. godine, a iznimno do 31. kolovoza 2019. godine za djecu koja su iz opravdanih razloga ostala neupisana.

U prvi razred osnovne škole upisivat će se djeca koja do 1. travnja 2019. godine imaju navršenih šest (6) godina života. Iznimno, na zahtjev roditelja/staratelja i prijedloga Stručnog povjerenstva Škole, u prvi razred se može upisati i dijete koje do kraja tekuće godine navršava šest (6) godina života (prijevremeni upis). U tom slučaju roditelj/staratelj podnosi zahtjev za prijevremeni upis Uredu državne uprave u Zagrebačkoj. županiji, Službi za društvene djelatnosti, Ispostava Zaprešić, Trg žrtava fašizma 1, Zaprešić (II. kat, soba 46) najkasnije do 31.03.2019. godine. Uz zahtjev za prijevremeni upis predočuje se: rodni list i uvjerenje o prebivalištu za dijete, te mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta.
Prije upisa u prvi razred obvezno je utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta u osnovnoj školi prema mjestu stanovanja i Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Služba za školsku i sveučilišnu medicinu, koje se provodi prema rasporedu.
Raspored utvrđivanja psihofizičkog stanja djece (raspored liječničkog pregleda}'biti će 'objavljen u ovom Uredu, Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije, osnovnim školama, predškolskim ustanovama, te ostalim ustanovama na području Ispostave Zaprešić.
Roditelj ili staratelj obvezan je što prije prijaviti dijete nadležnom Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Služba za školsku i sveučilišnu medicinu, Ispostava Zaprešić, kako bi dobio potrebne upute i točan datum liječničkog pregleda djeteta.
Za dijete koje ne može pristupiti pregledu u propisanom roku jer se nalazi na bolničk m liječenju ili na rehabilitaciji u zdravstvenoj ustanovi, ustanovi socijalne skrbi ili u obiteljskom domu, roditelj ii staratelj dužan je do 30.
svibnja 2019. godine o tome obavijestiti Stručno povjerenstvo škole. ,
Škola će obavijestiti roditelja/staratelja o psihofizičkom stanju djeteta .za upis u prvi razred osnovne škole e­
poštom ili pisanim putem.
Upisi će se obavljati u osnovnoj školi najbližoj mjestu stanovanja djeteta u skladu s Mrežom osnovnih škola u Republici Hrvatskoj (NN 70/11.)
Pojedinačne obavijesti roditelji/staratelji mogu dobiti u školama ili Uredu državne uprave u Zagrebačkoj županiji, Služba za društvene djelatnosti, Ispostava Zaprešić, Trg žrtava fašizma 1, II. kat, soba 46, tel. 3350-665, te na mail: andreja.martincevic@uduzz.hr.

PREDSTOJNICA:
Ivana Belec, dipl. iur. v.r.
 


Dokumenti:

1. Obavijest

2. Raspored

Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena