Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
16.04.2019. u 13:35
Uređeno: 16.04.2019. u 14:05
OŠ Ivane Brlić-Mažuranić, Prigorje Brdovečko i OŠ Ivana Perkovca, Šenkovec – Zagrebačka županija

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može… Zagrebačka županija i Općina Brdovec omogućili su i ove godine za svoje mališane kvalitetnu i hvale vrijednu edukaciju pod nazivom Program prometne kulture za najmlađe.

Domaćin edukacije ove godine je : OŠ Ivane Brlić-Mažuranić, Prigorje Brdovečko i gostujuća škola OŠ Šenkovec.

Učenici drugih razreda s pripadajućim područnim školama tijekom dana su nakon multimedijskog teorijskog predavanja prošli tri radionice: prometni poligon, Jumicar prvu pomoć i vatrogasnu radionicu u izvedbi VZO Brdovec i DVD-a Šenkovec.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Šenkovec uključilo se u preventivne aktivnosti s radionicom protupožarne preventive za djecu. Zahvaljujemo se predstavnicima DVD Šenkovca gdinu. zapovjedniku Antoniu Radanoviću i vatrogascima Goranu Moconji, Ivanu Kafadaru, Danijelu Komeričkom, Marku Jovičiću, Danijelu Breškiću, Ivici Balenoviću kao i predstavniku DVD-a Brdovec Marijanu Harmiću na vatrogasnim zanimljivostima koje su pripremili za učenike.

Edukacija ne bi bila potpuna bez radionice prve pomoći koju je vodio gosp. Domagoj Štetner koji je učenike upoznavao s osnovama pružanja pomoći kod lakših ozljeda. S učenicima su također prošli kroz poziv hitne medicinske pomoći i načine zaustavljanja lakših krvarenja.

Organizator se zahvaljuje svim službama na sudjelovanju i profesionalno odrađenoj edukaciji za djecu.

Hvala i domaćinu – ravnatelju osnovne škole gdin. Renatu Šintiću za organizaciju, toplu dobrodošlicu i gostoprimstvo. Ne zaboravljamo uputiti pozdrave i ravnateljici gostujuće škole gđi.Vesni Javor .

Veliko hvala i svim učiteljicama, kao i učenicima iz školske prometne jedinice. Danas nam je bilo jako lijepo u Prigorju Brdovečkom!!!

Šaljemo puno pozdrava svim sudionicima i jedva čekamo idući susret, vidimo se i ne zaboravite: OPREZNO U PROMETU !!!


Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena