Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
11.03.2021. u 10:43
BRDOVEČKI PODUZETNICI ISPLAĆUJU NAJVIŠE  PROSJEČNE NETO PLAĆE

 Prema podacima FINA-e brdovečki poduzetnici svojim zaposlenicima isplaćuju najviše neto plaće na području cijele Urbane aglomeracije Zagreb koja uključuje grad Zagreb, Zagrebačku županiju te dio Krapinsko – zagorske županije, odnosno gradove Jastrebarsko, Veliku Goricu, Svetu Nedelju, Samobor, Zaprešić, Zagreb, Dugo Selo, Sv. Ivan Zelina, Oroslavje, Zabok, Donju Stubicu te sve pripadajuće općine.

Sa zadovoljstvom i ponosom možemo reći kako je najviša obračunata mjesečna plaća isplaćena kod poduzetnika bila upravo na području općine Brdovec dok su iza nas grad Velika Gorica, Zagreb, općina Rugvica te ostali.

Najviša isplaćena plaća iznosila je 7.701 HRK u Općini Brdovec dok je druga po redu najviša isplaćena plaća u Velikoj Gorici iznosila 7.250 HRK. Važno je napomenuti i kako je prosječna mjesečna neto plaća cijele Urbane Aglomeracije Zagreb u 2019. godini iznosila 6.554 HRK što znači da je najviša isplaćena plaća u Brdovcu veća od one prosječne za čak 17%.

U nastavku pogledajte grafički prikaz prosječne mjesečne neto plaće po zaposlenom u 2019. na području Urbane Aglomeracije Zagreb.
 
 
 
S obzirom na ovakve iskazane rezultate istraživanja, ovim putem zahvaljujemo svim našim poduzetnicima na očito uspješnim proizvodnim rezultatima, što im je omogućilo osigurati svojim zaposlenicima kvalitetna primanja u vidu isplate plaća koje su općini osigurale ovako visoko mjesto na rang listi jedinica lokalne samouprave po prosječno isplaćenim plaćama. Dokaz je to njegovanja pozitivnog poduzetničkog okruženja i truda koji ulažu u realizaciju svojih proizvodnih programa.
 
Općina će ih i dalje, kroz mjere poticaja uspješnosti, pratiti i podržavati. Na tome im zahvaljujemo, želimo im i dalje puno uspjeha jer naš zajednički trud i doprinos dodatan je motiv za naše brojne obitelji da ostanu u ovom kraju, a i poziv svima na dolazak i pronalazak svog mjesta i doma u ovom našem prekrasnom kraju.
 
Načelnik Općine Brdovec

Alen Prelec

Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena