Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
13.10.2021. u 13:24
UDRUGA ŠAPICA

Poštovane mještanke i mještani,

u skloništu za pse Udruge Šapica trenutno se nalazi osam pasa s područja Općine Brdovec koji su izgubili svoj dom i vlasnika i idealna je to prilika, ukoliko planirate novog člana obitelji, da se obratite upravo njima.  

Korist udomljavanje psa je višestruka, odnosno i za psa i za novog vlasnika: pas će ponovno dobiti siguran dom i okolinu, a udomitelj će dobiti bezuvjetnu ljubav. Također, briga o životinji čini vas aktivnijim, odnosno svakodnevnu fizičku aktivnost. Zasigurno, najveće zadovoljstvo leži u činjenici da ste, umjesto iz uzgajivačnice, psa udomili i time mu osigurali radostan i dostojanstven život, odnosno pripadnost obitelji. To će vam, sigurni smo, višestruko vraćati.

Zašto udomiti psa:
  · odrasli psi udomljeni iz skloništa za nezbrinute životinje obično su mirniji i imaju već uhodanu rutinu i oblikovanu osobnost u odnosu na mlado štene,
  · ovi psi često su trenirani, naučili su kućna pravila i razumiju osnovne naredbe,
  · s obzirom na broj pasa koji su raspoloživi za udomljavanje, gotovo je sigurno da ćete pronaći ljubimca koji je savršen za vas, uz podršku savjetnika iz skloništa za životinje,
  · udomljavanjem ne podržavate "kućna legla" i "farme pasa",
  · povrh svega, uživat ćete u pomisli da ste psu iz skloništa pružili sretan život i ljubav koje svaka životinja zaslužuje.
 
Planirate li odabrati kućnog ljubimca i prijatelja, trk u Udrugu Šapica na adresi Donja Bistra, Krapinska 111 ili ih kontaktirajte na sapica@sapica.hr ili +385 98 521 803. Slike njuški s našeg područja nalaze se u prilogu. Obećavamo, sigurno nećete požaliti. 
 
 
Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena