Loading...
Tražilica

 

 

 


Obavijesti
04.11.2021. u 12:27
Uređeno: 05.11.2021. u 09:06
REGISTAR GOSPODARSKIH SUBJEKATA ZA GOSPODARSTVENIKE S PODRUČJA OPĆINE BRDOVEC

Općina Brdovec u postupku je izrađivanja Registra gospodarskih subjekata koji djeluju na području općine Brdovec, kako bi svojim mještanima olakšala potražnju za određenim radovima, robama ili uslugama za koje oni imaju potrebu.

 

Registar gospodarskih subjekata osmišljen je na način da prikazuje  naziv, ulicu i mjesto gospodarskog subjekta, OIB, kontakt broj telefona, kontakt adresu elektroničke pošte, internetsku stranicu ukoliko postoji, naznaku osnovne djelatnosti te ime odgovorne osobe odnosno vlasnika tvrtke. Važno je znati kako su gospodarski subjekti raspoređeni prema djelatnostima kojima se bave kako bismo što lakše pronašli upravo gospodarski subjekt koji nam je potreban u određenom trenutku.
 
Registar gospodarskih subjekata ustrojen je upravo iz uočene potrebe naših mještana za točnim i pravovremenim informacijama kome se obratiti u slučaju da imaju potrebu za nekom od djelatnosti koju nude naši gospodarstvenici.
 
Isto tako, registar će se redovno ažurirati s novim podacima i novim ili starim gospodarskim subjektima te se on radi uz izričitu privolu svakog gospodarskog subjekta.
Ovim putem pozivamo sve gospodarske subjekte koji žele uvrštenje u ovaj registar, da nam putem maila ili na adresu, dostave izjave što prije kako bismo ga dopunili i ažurirali.
 
Registar gospodarskih subjekata možete pronaći ovdje
Urednik

 

 

 

 

 

 

 

 


GALERIJE

BRDOVEC U SLICI

STAMBENA ZONA JANUŠEVEC

CVIJET BRDOVCA


Adresa i važni podaci

OPĆINA BRDOVEC

Brdovec, Trg dr. Franje Tuđmana 1
10291 Prigorje Brdovečko

Tel: 01/3310-350

e-mail: brdovec@brdovec.hr

Faks: 01/3310-322

MB: 2663546

OIB: 14722979018


Prognoza
Izvor: DHMZ
Važni linkovi
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena