Loading...
Tražilica
Uređenje dječjeg igrališta u Laduču

Naziv projekta: Uređenje dječjeg igrališta u Laduču u sklopu OŠ Ivane Brlić Mažuranić

Naziv korisnika: Općina Brdovec

Kratki opis projekta:

Realizacijom projekta uređeno je 1.418 mpovršine dječjeg igrališta. Na navedenoj površini postavljene su dvije multifunkcionalne sprave za igru djece, pješčanik, dvije klupe za sjedenje, cvjetnjak te koš za smeće. Osim toga, posađena su četiri listopadna stabla, zatravljena kompletna podloga igrališta te postavljena antistres podloga u prostoru oko sprava, a oko igrališta je postavljena žičana panelna ograda s vratima za potrebe korisnika i održavanja. Ulaganje je izvedeno na području naselja Gornji Laduč u Općini Brdovec, u neposrednoj blizini objekta Dječjeg vrtića Videk i Područne škole Laduč.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Opći cilj projekta je poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama kroz proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo usmjerenih na potrebe djece, čime se pridonosi razvojnom potencijalu ruralnog prostora te ostanku stanovnika na ruralnom području i poboljšanju demografske strukture stanovništva.

Specifični cilj je uređenje primjerenog prostora za dječju igru, obogaćivanje sadržaja za dječju igru te unapređenje kvalitete života i zdravlja djece na području općine Brdovec, osobito u naseljima Gornji i Donji Laduč.

Realizacijom projekta predviđeno je uređenje 1.418 mpovršine dječjeg igrališta za potrebe provođenja predškolskog odgoja sukladno ''Državnom pedagoškom standardu predškolskog odgoja i naobrazbe'' (NN br. 63/08 i 90/10).

 

Ukupna vrijednost projekta: 314.687,50 kn

EU sufinanciranje projekta: 222.375,00 kn

Razdoblje provedbe projekta: 01.03.2019. - 01.09.2019.

 

Kontakt osoba: Branimir Gregurić, 01/3315-889, branimir@brdovec.hr

 

Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije: Europski poljoprivredni fond za ruralna područja.

 


Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena