Loading...
Tražilica
HUMANITARNA UDRUGA MAJČINA KRILA

Akcija

„Dajmo onima koji nemaju“
 
Udruga „Majčina Krila“ pokreće akciju direktne razmjene dobara građana općine Brdovec u svrhu kvalitetnijeg života svih građana.
Akcija je na principu POTRAŽNJA – PONUDA te se vrši na način da se POTRAŽNJA humanitarnih dobara nalazi na ovoj stranici i na FaceBook stranici Udruge. POTRAŽNJU obavlja Udruga u ime potrebitih građana općine.
 
Svoje PONUDE šaljite direktno na e-mail adresu Udruge:
 
 
Za sva ostala pitanja javite se putem Facebooka ili na našu e-mail adresu.
 
Vaša Udruga
„Majčina Krila“
 

Podaci o Udruzi:

Naziv Udruge: Majčina Krila Šenkovec – društvo za bolji život
Predsjednica Udruge: Helena Kosmat,mag.psih
Dopredsjednica Udruge: Katica Kraljić
Tajnica Udruge:  Lidija Modrić
Adresa: Četrnje 5, Ključ Brdovečki, 10292 Šenkovec
OIB: 33041558897
 

Obavijesti
10.10.2016. u 15:14
Uređeno: 10.10.2016. u 15:15
"Zvone u srcu"

Djelatnici, učenici i roditelji OŠ Pušća u suradnji s Udrugom Majčina Krila organiziraju humanitarni koncert  „Zvone u  srcu“ u svrhu prikupljanja novčanih sredstava kako bi pomogli teško oboljelom kolegi Zvonimiru Filipoviću.

Zvonimir se odmah po završetku fakulteta zaposlio u OŠ Pušća te u samo 18 mjeseci svojom neposrednošću i ljudskom toplinom osvojio srca svih zaposlenika i roditelja. Inače sportski aktivan i bez zdravstvenih problema, u 27-oj godini života obolio je od LISTERIJSKOG ROMBENCEFALITISA (listerijska upala moždanog debla) pri čemu su se formirali moždani apscesi! Preživio je s težim posljedicama (tetrapareza, disfagija, nemogućnost verbalne komunikacije, divergentni strabizam…). Zbog svega navedenog čeka ga dugotrajan oporavak, a već se mjesecima nalazi na rehabilitaciji u toplicama što iziskuje znatna novčana sredstva.
 
Koncert će se održati 26. listopada, 2016. u OŠ Pušća s početkom u 18 sati. Novčana sredstva će biti prikupljena isključivo putem donacija, a svi izvođači su se odrekli svojih naknada u korist ove humanitarne akcije.
 
Pozivamo sve ljude dobre volje i velikog srca da se odazovu koncertu i svojom prisutnošću pomognu našem Zvoni!
 
Hvala Vam!
Lijep pozdrav,
Helena Kosmat
Urednik
Repozitorij
Repozitorij je prazan
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena