Loading...
Tražilica
RIJEČ NAČELNIKA

 

Poštovani posjetitelji portala Općine Brdovec!
 
Želja nam je da Vas putem internet portala informiramo o značajnim događajima u našem kraju ali i da Vam omogućimo jednostavnije i brže korištenje usluga općinske uprave.
Trudit ćemo se da naš portal bude interesantan i ažuran.Kako bi Vam što više približili naš portal očekujemo i Vašu suradnju.Ako imate zanimljive informacije, prijedloge, upite ili želje koristite mogučnosti koje Vam daje portal u komunikaciji s tijelima Općine Brdovec,i pošaljite ih putem e-maila.
Zanimljive i korisne informacije ovdje će pronaći i turisti kojima želimo pokazati znamenitosti našeg kraja,prekrasnu prirodu i gastro ponudu.
 
Želim da naša Općina Brdovec bude mjesto još ugodnijeg, zdravijeg, sretnijeg i dostojanstvenijeg života a samo zajedničkim snagama to možemo i postići.
 
Životopis:

Od rođenja 1967. godine do danas živi u Zdencima Brdovečkim, sada sa svojom obitelji, suprugom i troje djece. Završio Višu ekonomsku školu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Pet godina bio direktor firme Automobilia, a 2004. godine osnovao vlastitu tvrtku. Bio je predsjednik Nogometnog kluba Vatrogasac u Zdencima, četiri godine tajnik i isto toliko predsjednik Mjesnog oodboraZdenci. Dragovoljac Domovinskog rata 1991. i 1995. godine.

 
Vaš načelnik
Alen Prelec   
 
Kontakt:
tel: 01/3310-350 • e-mail: nacelnik@brdovec.hr
 
 

IZVJEŠĆA NAČELNIKA
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena