Loading...
Tražilica
Obavijesti
09.12.2010. u 08:58
Uređeno: 09.12.2010. u 08:59

 

·         Vijećnik MIRO LEBO, zbog pomicanja točke aktualni sat na kraj dnevnog reda, a i činjenice da su županijski vijećnici napustili sjednicu, nije im mogao postaviti pitanja, a sada nije načelnik nazočan, osobno će zatražiti odgovore načelnika u njegovom uredu. Predlaže da ta točka uvijek bude druga po redu.

 
·         Vijećnica ANA LEVOJEVIĆ - obzirom da nije dobila pisani odgovor o troškovima izgradnje dječjeg vrtića Januševec, moli da joj se u pisanom obliku dostavi odgovor po stavkama koliko košta uređenje okoliša vrtića, građevinski dio, oprema i pomagala. Drugo pitanje, koliko iznose dospjele, a nepodmirene obveze općine Brdovec u 2010. godini, tj. koliko je općina zadužena, a da s tim vijećnici nisu upoznati?
 
·         Vijećnica DANICA FIRKELJ nije zadovoljna novim voznim redom, odnosno moli da općinske službe upute zahtjev Hrvatskim željeznicama za promjene u voznom redu. Naime, prema novom voznom redu za Harmicu nema vlaka od 16,45 do 19,40 u ljednom razdoblju, a isto tako od 17,23 do 19,40, dok s druge strane vlakovi stoje u stanici Savski Marof duže nego što bi im trebalo za dolazak do Harmice.
 
                        Odgovara predsjednik STJEPAN ESIH - u vezi toga bit će sazvano Povjerenstvo za promet, dati prijedlog Vijeću koje će se sa zahtjevom obratiti Hrvatskim željeznicama.
Urednik
Općina Brdovec (C) 2007/2008 Sva prava zaštićena